Decor Fusta Banyoles neix el 1987, dirigida des d’un inici a oferir un servei integral, tant en la fabricació de fusteria i mobiliari com en tot tipus de reformes.

 

Una bona venda sempre ha d’anar acompanyada d’un excel·lent servei postvenda. Per això disposem de dissenyadors, muntadors, ebenistes propis i maquinària especifica. Tanmateix disposem de maquinària i software integrat per la fabricació de fusteria en automàtic.

 

00-segell

Treballem amb primeres marques, tant d’ electrodomèstics (Siemens, Miele, Bosch, Pando,etc ),  parquets de fusta i sòls laminats ( Karelia, Quick Step, Haro, Energia Natural ), portes, accessoris, tarimes d’exterior en fusta i en material sintètic.

 

En aquesta web podrà veure una mostra de la nostra filosofia, els nostres productes i serveis.

 

Fem mobles a mida, armaris encastats, vestidors, armaris de cuina i bany, llibreries, baranes, parquets, fusteria exterior, portes d’entrada i de pas, restauracions i rehabilitacions.

 

Porta’ns el teu projecte i et farem el pressupost que s’hi ajusti.

 

La nostra feina comença en el disseny i la fabricació, fins a la col·locació de qualsevol producte que se’ns demani. Utilitzem els millors materials i accessoris segons la necessitat de cada client.

Powered by themekiller.com